Metso Norway AS

Vi søker:

AREA SALES MANAGER - VESTLANDET

Metso Norway er blant verdens ledende produsenter av maskiner, utstyr og teknologi til prosess-, berg- og mineralindustrien. Selskapets produkter har lange tradisjoner i det skandinaviske markedet. Metso Norway opplever sterkere etterspørsel i markedet. Vi ønsker derfor å styrke vårt salgsteam ved å ansette en offensiv og drivende Area Sales Manager til et av våre viktigste markedsområder – Region Vest. Vedkommende vil få en selvstendig og utfordrende jobb med store muligheter til å påvirke og utgjøre en forskjell.

VIKTIGE ARBEIDSOPPAVER VIL VÆRE:

  • Jobbe målrettet for å inngå nye kontrakter, spesielt i regionen, men også mot nasjonale kunder.
  • Aktivt følge opp og bygge relasjonen til selskapets nåværende og nye  kunder.
  • Å sørge for at Metso er den beste/foretrukne leverandøren i markedet.
  • Bidra til at salgstall og fortjenestemål nåes.
  • Sammen med resten av salgsteamet og ledelsen sørge for Metso Norway videre vekst og resultat.

Er du vår nye Area Sales Manager må du har ett sterkt kommersielt tankesett og gjerne et godt nettverk i bransjen. Uavhengig av nettverk må du ha erfaring fra tilsvarende type stilling og kunne vise til gode resultater i tidligere salgsjobber. Teknisk utdannelse er ønskelig, men relevant erfaring vil kunne kompensere og vil bli vektlagt i vurderingen. Det er viktig at du evner å kombinere teknisk innsikt med kommersielt tankesett. Du må har god IT brukerkompetanse og være kjent med rapportering av tall og resultater. Sist men ikke minst forventer vi at du evner å skape gode mellommenneskelige relasjoner – både internt og eksternt. Vår nye Area Sales Manager må beherske engelsk skriftlig og muntlig, i tillegg til norsk.

ØNSKEDE PERSONLIGE EGENSKAPER:

  • Sterkt driv og ønske om å lykkes
  • Resultatorientert og ambisiøs på selskapets vegne
  • Strukturert, planmessig og nøyaktig
  • Utadvendt med evne til å knytte kontakt med kunder og sammarbeidspartnere
  • Omgjengelig og samarbeidsvillig

Det må påregnes en del reising i stillingen, primært i regionen. 

Metso Norway tilbyr spennende og utfordrende oppgaver hos markedslederen i bransjen. Konkurransedyktige betingelser og gode pensjon og forsikringeordninger. For ytterligere informasjon om stillingen kontakt Bjørn Waagø i Personal Utvelgelse AS, tlf: 900 96 668 eller Eirik Hansen i Personal Utvelgelse AS, tlf: 952 00 761. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
Snarest
Arbeidssted:
Rogaland
Kontaktpersoner:
Bjørn Waagø
mob: +47 900 96 668

Hjemmeside:
http://www.metso.com
Tilbake til toppen