Zurich Insurance Plc, Norway Branch

Vi søker:

UNDERWRITER FINANCIAL LINES

 

 

 

 

Zurich Insurance plc i Norden er et ledende forsikringsmarked for nordiske bedriftskunder med virksomhet både lokalt og internasjonalt. Til vårt kontor i Oslo har vi nå behov for  å styrke kompetansen og kapasiteten ved å ansette en Underwriter til vårt Financial Lines team. Vårt nordiske Financial Lines team består av 10 dyktige og samarbeidsvillige underwritere som arbeider i en effektiv og fleksibel matrise med høy grad av kompetansedeling. Vi opplever en portefølje i sterk vekst og ser frem til å styrke teamet.

ANSVARSOPPGAVER:

Som Financial Lines underwriter i Zurich vil du ha jevnlig kontakt med meglere, kunder og nettverkspartnere i tillegg til et nært samarbeid med kolleger i organisasjonen. Zurich tilbyr sine kunder skreddersydde løsninger og våre underwritere har således varierte og utfordrende oppgaver med stort ansvar. Det forventes at vedkommende i stillingen sikrer lønnsomhet og vekst i egen portefølje gjennom profesjonell risikovurdering gjerne i samarbeid med faglige ressurser i organisasjon og team. Porteføljen er variert og stekker seg fra lokale og internasjonale virksomheter til finansielle institusjoner og rådgivende ingeniører.

Som erfaren Underwriter FL i Zurich skal du:

  • Bidra med spesialistressurser innenfor styreansvar, rådgivningsansvar og crime som hovedområder.
  • Ta ansvar for forsikringsløsningene til noen av Norges mest spennende kunder med forretning over hele verden.
  • Evne til å finne gode løsninger for våre kunder basert på grundige og relevante analyser.
  • Forhandle og selge inn den totale løsningen Zurich tilbyr.

Vår nye Underwriter Financial Lines må ha relevant økonomisk-, juridisk-, utdannelse, gjerne på mastergradsnivå. Erfaring fra forsikringsfaget innen underwriting, meglervirksomhet, risk management og/ eller skadeoppgjør er en forutsetning, Erfaring fra roller som advokat eller økonom med forsikringsansvar kan også være relevant. Videre må kandidater ha god IT brukerkompetanse og evne å skape gode relasjoner internt og eksternt. Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig er avgjørende. Forretningsspråk i Zurich er engelsk.

VIKTIGE PERSONLIGE EGENSKAPER VIL VÆRE:

  • Analytisk, strukturert og planmessig
  • Gode samarbeidsevner
  • Trygg og robust i rollen
  • Ambisiøs, initiativrik, være en pådriver
  • Gode kommunikasjonsevner og kommersiell teft
  • Naturlig faglig autoritet og gjennomslagskraft

Vi ønsker oss en beslutningsdyktig og selvstendig kollega med positiv og løsningsorientert innstilling til å jobbe sammen med oss i våre nye lokaler Solli Plass. Stillingen byr på betydelig faglig og personlig utvikling og videre karrieremuligheter for rett person. Zurich har et meget høyt fokus på kompetanseutvikling og investerer mye ressurser i intern og ekstern opplæring. Videre har Zurich etablert en effektiv og veldrevet servicestruktur som sikrer underwritere egne kompetente ressurser som bl.a. invaretar poliseutstedelse, fakturering, nettverksinstrukser, premie- og skatteallokering. Vårt kontor i Oslo har også egen skadebehandler for Financial Lines Claims.

For ytterligere informasjon om stillingen kontakt Andreas Aaberg i Perosnal Utvelgelse, tlf: 957 52 815 eller Bjørn Waagø i Personal Utvelgelse, tlf: 900 96 668.  

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Søknadsfrist:
Snarest
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Andreas Aaberg
mob: +47 957 52 815

Tilbake til toppen