Med mottoet «korteste vei fra jordet til bordet» har Engrosfrukt AS blitt en anerkjent aktør i storkjøkkenmarkedet og vil i 2018 koordinere salg av frukt og grønt for ca. 400 millioner kroner.

Konseptet er basert på effektive og bærekraftige løsninger for kundene, og å skape markedstilgang for leverandører lokalt og nasjonalt. De samarbeidende grossistene kan dermed benytte sine ressurser på å skaffe gode råvarer til riktig pris, samt yte god service, mens Engrosfrukt besørger kjedeoppfølging.

Vi lytter til kunden og gjør det vi kan for å finne fleksible løsninger så raskt som mulig. Det har gitt oss attraktive kunder og gode referanser for fremtidig vekst.

For å styrke vårt salgs- og markedsarbeid søkes:

SALGS- OG MARKEDSKOORDINATOR

Engrosfrukt vokser og har behov for å styrke selskapet gjennom ansettelse av en Salgs- og Markedskoordinator. Vi er et operativt selskap og i rollen vil du få et variert ansvar i forbindelse med den daglige driften. Stillingen vil primært ha ansvar for koordinerende oppgaver på vegne av kunder og grossister, men vi søker også en person med interesse og ønske om å bidra til vår digitale utvikling.

VIKTIGE ARBEIDSOPPGAVER VIL VÆRE:

  • Løpende oppfølging og koordinering, kontaktledd for nøkkelpersoner og grossister
  • Utsendelse av informasjon til kunder, grossister og internt (DM, nyhetsbrev o.l)     
  • Utarbeide prislister og oversendelse av disse
  • Analysere kundedata og lage relevante rapporter

I tillegg vil du ha et operativt ansvar for å gjøre våre nettsider attraktive og for at vi er aktive og aktuelle på sosiale medier. Du vil jobbe tett med andre i selskapet i forbindelse med våre kampanjer og du vil være ansvarlig for å utarbeide program i forbindelse med aktiviteter, messer, studieturer (påmelding, booking etc.)

Kandidater til stillingen har høyere relevant utdanning innen markedsføring og gjerne noen års erfaring. Du liker å tilegne deg kunnskap om produkter, markeder og kunder og har evne til å skape gode relasjoner til kunder og samarbeidspartnere. Det er en fordel med bransjeerfaring, men ikke et krav. Vår nye Salgs- og Markedskoordinator bør beherske Excel godt og ha god IT brukerkompetanse. Du behersker norsk og engelsk godt og har en god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. 

PERSONLIGE EGENSKAPER SOM VIL BLI VEKTLAGT ER:

  • Strukturert, planmessig og pålitelig
  • Utadvendt og sosial - med ønske om å påvirke
  • Kreativ, idérik og løsningsorientert
  • Omgjengelig, fleksibel og teamorientert

Det tilbys en spennende mulighet i et selskap i vekst. Konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidssted vil være ved vårt salgskontor på Langhus. 

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Bjørn Waagø tlf: 900 96 668 i Personal Utvelgelse. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Fylke: Akershus
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Langhus
Kontaktpersoner: Bjørn Waagø
mob: 900 96 668