Personal Utvelgelse er et høyt spesialisert miljø innenfor rekruttering av ledere og spesialister for privat næringsliv, offentlig virksomhet og organisasjoner. Selskapet ble etablert i 1985 og har kontorer i Tønsberg, Drammen og på Skøyen. Selskapet har solid økonomi og soliditet.

Våre oppdragsgivere er internasjonale konsern, nasjonale virksomheter, bedrifter på lokalt plan og offentlig sektor. Våre rådgivere har alle bred erfaring fra ledelse og rekruttering fra ulike sektorer. Vi benytter anerkjente testverktøy og har etablert effektive metoder og rutiner for å sikre høy kvalitet i rekrutterings- og utvelgelsesprosessene.
Vårt viktigste mål er å redusere usikkerhet forbundet med ansettelser, det gjelder overfor oppdragsgivere like mye som for kandidater. PU er som eneste rekrutteringsselskap i Norge ISO-sertifisert etter norsk standard.

Basert på økende oppdragsmengde søkes:

RESEARCHER - TØNSBERG

KOMPETANSEMILJØ – SPENNENDE KUNDER

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og har behov for å styrke vårt team med en researcher. Du vil jobbe tett sammen med våre erfarne konsulenter for å løse viktige rekrutteringsprosjekter på vegne av våre kunder. 

Din hovedoppgave blir å sikre tilfanget av godt kvalifiserte og motiverte kandidater i hvert enkelt rekrutteringsprosjekt. Basert på kunders godkjente kravspesifikasjon vil du få ansvaret for å kartlegge og analysere relevante bransjer, miljøer og virksomheter. Videre vil du identifisere og attrahere aktuelle kandidater gjennom bruk av digitale medier, samt målrettet nettverks- og kontaktarbeid. 

Du har relevant utdanning på masternivå med gode akademiske resultater, og gjerne noen få års arbeidserfaring. Det er en fordel med digital kompetanse og interesse for hvordan teknologi endrer arbeidslivet. Videre har du god forretningsforståelse og interesse for norsk næringsliv. Som person er du utpreget nysgjerrig, strukturert og trives med krav til kvalitet og nøyaktighet. Videre evner du å bygge gode relasjoner, både i møter og på telefon.

Det tilbys konkurransedyktige betingelser i et spennende miljø med vekstambisjoner.

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kontakt Terje Olai Norum på telefon 909 14 599.

Fylke: Vestfold
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Tønsberg
Kontaktpersoner: Terje O. Norum
mob: +47 909 14 599

Hjemmeside: http://www.pu.no