Protan er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Vi utvikler og produserer membraner, taksystemer, ventilasjonssystemer og tekniske tekstiler.
Hovedkontoret er i Drammen, og vi har over 750 ansatte i 15 land, med en samlet omsetning på over 1,4 milliarder.
Vårt største forretningsområde er tak og membraner. Vi har også spesialisert oss på å skreddersy ventilasjonssystemer til gruver og tunneler. I tillegg produserer vi lager- og industrihaller i PVC, flombeskyttelse, oppdrettsløsninger for fisk, oljebager, oljelenser med mer. Disse produktene eksporteres over hele verden. Protan er også en av Nordens største takentreprenører.
Protan Entreprenør er Norges største takentreprenør, og er en totalleverandør av tjenester for tak og membraner til blant annet våtrom og terrasser. Vi leverer også produkter for radonsikring. Vi har høy kompetanse på egne produkter og vi samarbeider tett med teknisk avdeling i Protan for å utvikle nye innovasjoner. Kvalitet, fleksibilitet og pålitelighet er vårt varemerke.
I Protan har vi også egne taktekkerskoler og vi bistår med spesifiseringer og prosjektstyring gjennom vårt Prosjekteringskontor.

Til vårt avdelingskontor i Kristiansand søker vi:

PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder i Protan Entreprenør får du ansvar for- og myndighet til - å gi tilbud på tekkeoppdrag, samt fullt resultatansvar for prosjektene. I tillegg vil du ha et overordnet HMS-ansvar for egne prosjekter.

Du skal primært ha fokus på Agder, og vi ønsker at du har et nettverk i dette markedet. Kontoradresse blir på vårt avdelingskontor i Kristiansand, og du blir en del av en region som i tillegg til Agder også inkluderer Telemark og Vestfold.

Viktige arbeidsoppgaver:

  • Utvikle, betjene og følge opp eksisterende og nye kunder
  • Oppsøkende salg mot nye kunder
  • Utarbeide tilbud på tekkeoppdrag
  • Sikre gjennomføring av løpende prosjekter som driftsansvarlig
  • Håndtere endringsønsker /-ordrer underveis i prosjektene på en ryddig måte i forhold til kunder og egen prosjektorganisasjon
  • Tilsvarende med tanke på reklamasjons- /avvikshåndtering og -rapportering
  • HMS arbeid
  • Økonomioppfølging av prosjektene

Faglig bakgrunn:

Aktuelle kandidater bør ha relevant erfaring fra byggebransjen. Ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole med økonomisk påbygning vil foretrekkes, men er ingen betingelse. Alternativt kan fagbrev/mesterbrev innen tekniske fag, kombinert med relevant erfaring, være interessant. God prosjektlederkompetanse og erfaring fra prosjektledelse, helst innenfor bygg- og anleggsbransjen, er ønskelig.

God muntlig- og skriftlig formuleringsevne på norsk og engelsk er ønskelig. 

Ønskede personlige egenskaper:

Som prosjektleder i Protan Entreprenør vil du lede flere prosjekter som løper parallelt.  Dette krever både plan, struktur og oversikt, men først og fremst evnen til å mestre mange baller i luften samtidig.

Det er nødvendig å være tydelig og fair, og i stand til å ta beslutninger i forhold til egne medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere for å sikre prosjektenes fremdrift, kvalitet og økonomi

Er du i tillegg en god relasjonsbygger med «kremmerinstinkt» og høy integritet, vil vi gjerne at du søker!

Fylke: Vest-Agder
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Kristiansand
Kontaktpersoner: Svein Mathisen
mob: +47 918 53 539