Vår oppdragsgiver er et ledende konsern i sin bransje og har de siste årene opplevd kraftig vekst i alle divisjoner og forretningsområder. I samarbeid med dedikerte medarbeidere er målet til enhver tid å tilby et bedre produkt og større serviceytelse enn hva som er mulig innenfor de rammer som legges av store internasjonale konsern. Selskapets avdelinger er spredt over hele landet hvor driften tilpasses lokale ønsker og behov.

Til spennende stillinger i Oslo søkes:

REGNSKAPSKONSULENTER

Som regnskapskonsulent skal du bidra til å effektivisere regnskapsprosessene og yte god service til de ulike avdelinger i konsernet. For å være aktuell som søker må du ha meget god regnskapsforståelse, være utpreget serviceinnstilt og ha et ønske om å bidra inn i et sterkt og godt fagmiljø.

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • Billagshåndtering, kontering og bokføring
  • Remittering og manuelle betalinger
  • Avstemminger
  • Fakturering

Du må ønske å bidra til selskapets utvikling. Beherske norsk muntlig og skriftlig og du må kjenne til norske regnskapsregler. Videre søker vi deg som er proaktiv, arbeidsom og positiv. Din selvstendighet betyr mye, og du må ha et ønske om å bidra i avdelingen i en hektisk periode. Arbeidssted vil være Bryn.

Vår oppdragsgiver kan tilby selvstendige og varierte arbeidsoppgaver i et konsern i vekst og et godt kollegialt fellesskap med en uformell tone. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

For ytterligere informasjon om stillingen kontakt Bjørn Waagø i Personal Utvelgelse AS, tlf: 900 96 668.

 

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Bjørn Waagø
mob: 900 96 668

Hjemmeside: http://www.pu.no