Nep Norway er en del av NEP Group, verdens ledende leverandør av løsninger for TV-, media- og eventproduksjon, med teknikk og tjenester for Outside Broadcast, studio, playout, MCR, media management systemer, events, distribusjon, kontribusjon, mm. NEPs 3,000+ ansatte drives av å levere enestående tekniske løsninger og har et kontinuerlig fokus på service og innovasjon. Til sammen har vi gjennomført produksjoner i mer enn 85 land på alle syv kontinenter. NEP ble grunnlagt i 1986 og har sitt hovedkvarter i Pittsburgh i USA og har kontorer i mer enn 21 land.

Vi har i mer enn 30 år vært en verdsatt teknologipartner i det norske medielandskapet. Vi har vårt hovedkontor på Økern i Oslo Broadcast Center. Her kan vi, i samarbeid med våre partnere NEP Media Services og Mediatec Solutions, dekke alle tekniske behov innenfor medieproduksjon. Vi har langsiktige avtaler og partnerskap med mange av Norges, Europas og verdens største aktører innenfor medieproduksjon. Vårt mål er å alltid levere forutsigbare, pålitelige og fleksible tekniske løsninger og tjenester, samt høyt kvalifiserte og kunnskapsrike medarbeidere. I Norge har vi per i dag 10 OB-enheter, 2 studios, og produksjonsfasiliteter for utspilling (playout), kontrollrom og off-tube. Totalt er vi ca. 60 fast ansatte i NEP Norway. Les mer om selskapet på nepgroup.com.

Til bransjens mest spennende selskap:

"NETTVERKSGURU"

I fremtidens TV og videoløsninger vil  IT og nettverksløsninger være viktig faktor. Vi skal derfor styrke teamet vårt med en "nettverksguru" som skal drifte og utvikle disse løsningene - slik at vi beholder vår ledende posisjon i bransjen.  

Hos oss får du mulighet til å påvirke. Vi har korte beslutningslinjer, stor vilje til å utvikle oss og "passion" for å skape de beste løsningene. Vi vil være i front og utvikle oss. Som ansatt kan vi love deg et faglig høyt nivå, spennende kunder og krevende prosjekter, lite byråkrati og høye krav til kvalitet. Er du vår nye "nettverksguru" skal du bidra til å innfri selskapets ambisjoner nå og i framtiden. 

NØKKELOPPGAVER VIL VÆRE:

  • Ansvarlig for oppsett og drift av selskapets nettverkssystemer.
  • Bidra til å designe og implementere nye nettverkssystemer
  • Være en problemløser knyttet til nettverksløsningene i NEP
  • Bidra i større On Site TV-produksjoner der nettverksinfrastruktur er en del av NEPs leveranse.
  • Delta i relevante prosjekter
  • Kontaktperson og teknisk ansvar overfor NEPs kunder

HVEM ER DU?

Du har fortrinnsvis høyskoleutdannelse innen IT, og relevant erfaring innen drift og utvikling av nettverk. Det er en fordel om du har kompetanse på Cisco sine løsninger og/eller har Cisco sertifiseringer. Videre har du prosjekterfaring og gjerne interesse for IT sikkerhet. Gode samarbeidsevner samt evne til å sikre gode rutiner er viktig i stillingen. Kandidater bør beherske engelsk godt, i tillegg til norsk. 

ØNSKEDE PERSONLIGE EGENSKAPER:

  • Nyskapende og innovativ
  • Trygg og robust, evne å ta avgjørelser
  • Omgjengelig, være en lagspiller
  • Strukurert og planmessig

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Bjørn Waagø i Personal Utvelgelse AS, tlf: 900 96668. For den rette kandidat tilbys en spennende og utfordrende stilling i et selskap med en sterk posisjon i markedet, samt et godt kollegialt miljø. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

 

 

 

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: snarest
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Bjørn Waagø
mob: +47 90096668