iStone er et forretnings- og IT-konsulentselskap med ca. 600 ansatte i 13 land. Selskapet har lykkes i å skape Nordens største kompetansemiljø innenfor e-handel med ca. 150 konsulenter i Norge, Sverige og Polen og hadde i 2016 en vekst på 50% innen forretningsområdet Commerce.

iStone består i dag av fire forretningsområder; E-commerce, Dynamics, M3 (Movex) og SAP. I Norge har man i dag totalt ca. 60 ansatte, hvorav 11 ansatte innenfor forretningsområde e-commerce hvor denne stillingen er plassert. Denne divisjon skal ytterligere utvides i løpet av 2018.
Selskapet har som målsetting alltid å være i forkant angående teknisk og strategisk rådgivning, og har i dag et heldekkende tilbud innen digital handel med leveranser på anerkjente plattformer som SAP/hybris, Intershop, EPI Commerce og Litium. Oppdragene omfatter alt fra forretningsstrategi til grundig teknisk kompetanse og strategisk design. I dag kan selskapet med stolthet si at det velges som partner til løse spennende og utfordrende oppdrag for de mest kjente selskapene i Norden innen retail, wholesale og distribusjon, samt andre virksomheter der e-commerce er en stadig viktigere kanal. I prosjekter samarbeides det tett med kunder. I Norge jobber selskapet med kunder som Vinmonopolet, Jernia, Expert, Home & Cottage, XXL, Onninnen, Wittusen & Jensen, Spar Kjøp, og Bergans med flere.


iStone holder til i trivelige lokaler i Oslo sentrum og har i tillegg et kontor i Tønsberg. I Norge omsetter forretningsområdet Commerce for nærmere 20 MNOK med positivt resultat etter kun 1 års drift.

Vi søker:

.NET Developer

For å nå selskapets vekstambisjoner innen forretningsområdet e-commerce skal det ansettes en ny .NET utvikler. Som vår nye .NET utvikler vil du få muligheten til å jobbe med spennende e-commerce-prosjekter i Norden basert på markedsledende og innovative .Net e-commerce-plattformer. Du vil dermed ta del i både digitaliseringen og utforming av morgendagens forretningskritiske løsninger.

iStone jobber med spennende teknologi og skaper banebrytende løsninger for sine kunder. Du vil derfor jobbe i tverrfaglige team med øvrige utviklere, forretningsrådgivere, designere og prosjektledere på tvers av landegrenser for løse utfordrende oppgaver hver dag. Vi jobber med en smidig prosjektmetodikk, og fellesnevneren for alle våre prosjekter er å skape gode kundeopplevelser som fører til økt salg for våre kunder. Du vil som ansatt få ansvar og mulighet til å påvirke både din egen og selskapets utvikling.

Blant de viktigste arbeidsoppgaver vil være;

  • Ha en operativ rolle som utvikler i kundeprosjekter
  • Utvikling i dialog med kunde og øvrig prosjektteam
  • Utarbeide systemspesifikasjoner og utvikle løsninger
  • Sørge for effektive og optimale brukergrensesnitt mellom våre systemer og våre brukere
  • Applikasjonsforvaltning; analyse, feilretting og oppfølging av løsninger i drift
  • Kvalitetssikring av løsninger

Ønsket faglig bakgrunn og erfaring

Hvem er du?

Du er en utvikler og/eller arkitekthode innenfor .NET-økosystemet med fokus på back-end som ønsker å levere høy kvalitet til sluttkunder gjennom tekniske løsninger. Videre liker du å jobbe med en smidig prosjektmetodikk i team sammensatt basert på «riktig» kompetanse for de ulike prosjektene. Du har erfaring som utvikler og inngående kjennskap til metode og utviklingsverktøy, samt god kompetanse primært innen en eller flere av disse - ASP.Net/ASP.Net MVC/C#. Det er videre en fordel om du har kjennskap til plattformene EPIServer, Litium eller inRiver. 

Det er videre en fordel om du har en eller flere av disse:

  • Bachelor eller mastergrad innen teknisk utdannelse
  • Noen års erfaring fra et konsulentmiljø.
  • Kjennskap til e-commerce
  • Utviklet driftskritiske webløsninger som står i produksjon hos kunde
  • Kjennskap til IT-leveranser mot sentralstyrt kjededrift
  • Erfaring med utvikling av mobile/responsive løsninger

iStone er en gründerbedrift med stor takhøyde og en uformell tone. Selskapet vokser raskt og det er mye utveksling av kompetanse på tvers av landegrenser - en setting du trives med.

Som person er du:   

  • analytisk og strukturert
  • evner å kommunisere godt med medarbeidere og kunder
  • interessert i å følge med på trender og utviklingen innenfor web standarder
  • offensiv og løsningsorientert

iStone kan tilby deg:

En spennende jobb med konkurransedyktige betingelser i et helt unikt, kompetent og erfarent miljø. Det vil være gode karrieremuligheter grunnet sterk vekst og du vil få tilgang til å videreutvikle deg gjennom ulike interne og eksterne kurs. Kontorfasiliteter i Oslo i helt nye lokaler (Barcode) rett ved Oslo S eller i Tønsberg sentrum som du kan være tilknyttet dersom du bor i Vestfold.

For et innblikk i iStone se video under:

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Terje O. Norum
mob: +47 909 14 599